Куфер за АТВ 9010

SKU 18478
7.390 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Куферот е направен од високо квалитетен 600D Nylon матeријал.

Моделот доваѓа во црна и камуфлажа боја.

Зачувајте го овој производ за подоцна