Куфер за АТВ 8050

SKU 018526
14.450 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Куферот е направен од високо квалитетен LLDPE материјал (посебен вид на пластика).

Содржи дубли брави од нерѓосувачки метал.

Зачувајте го овој производ за подоцна