Куфер за АТВ 8030

SKU 18525
15.090 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Куферот е направен од високо квалитетен LLDPE материјал (посебен вид на пластика).

Истотака поседува кожена потпирачка со цел удобно возење.

Содржи дубли брави од нерѓосувачки метал.

Зачувајте го овој производ за подоцна