Куфер за АТВ 7500

SKU 18527
17.500 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Куферот е направен од високо квалитетен LLDPE материјал (посебен вид на пластика).

Истотака поседува двојна кожена потпирачка со цел удобно возење.

Содржи дубли брави од нерѓосувачки метал.

Зачувајте го овој производ за подоцна