Кутија за пушка

SKU 18531
10.800 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Кутијата е направена од LLDPE материјал. Содржи 2 меки торби внатре.
Систем за брзо отклучување (Quick release).

Зачувајте го овој производ за подоцна