Кацига за велосипед Y-02

SKU 15102
590 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Size: S / M
S - 48cm - 54cm
M - 54cm - 58cm
Кацигите имаат механизам за подесување на големината (The helmets have a mechanism for adjusting the size).

Зачувајте го овој производ за подоцна