КАМИН ТАЛИА ПЕЛА

SKU 00005649
7.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
  • Моќ: 7 kW
  • Погоден за простории до 39 m2
  • Големина ( a x b x h /cm) : 85 x 50 x 45 /cm
  • Тежина : 61 кг
Зачувајте го овој производ за подоцна