Замрзнувач Favorit F 265

SKU 11242
11.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

– димензии В/Ш/Д: 144/54/60 cm
– Енергетска класа: А+
– Гас: Р600
– боја: бела
– изменлива врата
– регулирачки ногарки
– полица за мраз
– фиоки за брзо замрзнување
– Потрошувачка на ел. енергија: 238 kWh / год
– Ниво на бучност: 41 dB
– Волумен: бруто 210 L / нето 182 L

Зачувајте го овој производ за подоцна