Електрични тротинети и хуверборди

Електричните тротинети стануваат се повеќе популарни во светот. Нивната предност е малата тежина. Тежат од 10 до 15 килограми, а имаат релативно високата моќност и носивост. Некои модели развиваат брзина и до 30 километри на час. Развојот на технологијата овозможи овие алтернативни превозни средства да можат да поминат и до 30 километри со само едно батериско полнење.
Едно од алтернативните превозни средства е електричниот тротинет, кој е најприфатлив за користење во градови со рамна површина.

HAMACHI ET-A1 30135 MKD
HAMACHI ET-A9 22800 MKD
HAMACHI ET-A5 19990 MKD
HAMACHI ET-A3 17220 MKD
HAMACHI ET-A2 13850 MKD