Електрични Возила

Електрични возила (исто така познати како електрични автомобили или EVs) се забавни и практични. Тие ги намалуваат емисиите на штетни гасови и заштедуваат пари.

JONWAY URBEE 479700 MKD
JONWAY EV 4500 418200 MKD
JONWAY URBEE 2 325950 MKD
HAMACHI e RS 61400 MKD
CITY COCO 46125 MKD