ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОЦИКАЛ JJ800WK-10

SKU 9018602
79.330 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Wheel base:1100mm
Gross weight :100KG
Brake(front/rear):
Disc/Drum
Tyre size :3.0-10
Dimensions:1590x680x1010mm
Motor :800W
Max speed :25KM/H
Range per change:40-50KM
Battery type:Lead Acid Battery
Storage battery capacity :60V 20AH
Full charging time:
6-8H

Упатство за употреба

Сопственикот е должен да врши редовно оддржување :
1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш

да се оддржува ниво над 10 % )

Зачувајте го овој производ за подоцна