Виљушка GOOD 26"

SKU 6372
1.300 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Виљушката е челична , со амортизери, одговара на велосипеди со 26 инчни тркала со диск.
Должина на врат 200mm
Ширина на врат 29 мм
Зачувајте го овој производ за подоцна