Виљушка GOOD 24"

SKU 6389
1.300 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Виљушката е челична , одговара на велосипеди со 24 инчни тркала со диск, со амортизери.
Должина на врат 200mm
Ширина на врат 29 мм
Зачувајте го овој производ за подоцна