Виљушка железна 26"

SKU 5357
500 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Вилата е челична , одговара на велосипеди со 26 инчни тркала
Должина на врат 150mm
Ширина на врат 22.5 мм
Зачувајте го овој производ за подоцна