Бојлер LEOV-Blanco 80l

SKU 15949
4.590 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

-Бојлер BLANKO 80л

-Внатрешен термостат

-Казан (емајлиран)

-Јачина на греач:(2kw)Зачувајте го овој производ за подоцна