Бојлер LEOV-50l

SKU 4452
4.590 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
  • Бела боја
  • Волумен: 50 литри
  • Монтажа : на зид
  • Фабрички подесена температура 80 º C
  • Внатрешен термостат
  • Приказ на температура
  • Индикаторско светло
  • Котел од челичен емајлиран лим
  • Mg заштитна анода
Зачувајте го овој производ за подоцна