Бојлер KONCAR-50l

SKU 9967
5.590 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
 • Бела боја
 • Волумен: 50 литри
 • Монтажа : на зид
 • Притисок при работа : 6 bar
 • Надворешно подесување на температура 35°C-85°C
 • Надворешен термостат
 • Приказ на температура
 • Индикаторско светло
 • Котел од челичен емајлиран лим
 • Mg заштитна анода
 • Дебелина на изолација : 20мм
 • Заштита од влага : IP 24
 • Приклучок на водоводна мрежа : G 1/2
 • Јачина: 1980 W
Зачувајте го овој производ за подоцна