Бојлер KONCAR-50l

SKU 3388
4.890 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
 • Бела боја
 • Волумен: 50 литри
 • Монтажа : на зид
 • Фабрички подесена температура 80 º C
 • Внатрешен термостат
 • Приказ на температура
 • Индикаторско светло
 • Котел од челичен емајлиран лим
 • Mg заштитна анода
 • Дебелина на изолација : 20мм
 • Раздалеченост на дупките за монтажа 220mm
 • Приклучок на водоводна мрежа G 1/2
 • Работен притисок 6 bar
 • Степен на заштита од влага IP 24
 • Димензии на пакувањето D/Š/V: 48,5×48,5×60 cm
 • Јачина : 1980 W
Зачувајте го овој производ за подоцна