Бојлер GORENJE-TGR 50 XNGU INOX

SKU 18750
8.590 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

-Бојлер 80л горење

-Тип:Бојлер под притисок

-Енергетска класа:A

-Казан (ИНОХ)

-Приклучна моќ:2000w

Зачувајте го овој производ за подоцна