Бојлер GORENJE-TG 80 NG

SKU 673
5.690 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Тип: Бојлер под притисок

Деклариран профил за употреба: М

Енергетска класа: C

Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 36 %

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 6,7 kWh

Прилагодување на температурата на термостатот: Eco

Функција EcoSmart: 0

Волумен: 73 l

Број на одводни места: 2 или повеќе

Начин на монтажа: Вертикално на ѕид

Зачувајте го овој производ за подоцна